CAD-Engineer

Posted on 17 March 2020
  • Overijssel
  • €2.250 to €3.500
Apply

Job description

De CAD-Engineer voert zijn/haar taken uit voor de afdeling Engineering & Projecten, onder leiding van de Manager Engineering & Projecten of Manager Sales Support.

Jij bent verantwoordelijk voor het tekenen en ontwerpen van alle voorkomende proces en werktuigbouwkundige installaties voor projecten.

Takenpakket:
  • Het ontwerpen, uitwerken en tekenen van de diverse installaties en installatie-onderdelen
  • Het uittekenen van PI&D’s
  • Het maken van 3D piping lay-outs en skids
  • Het inmeten van de installatie op locatie of onderdelen daarvan ten behoeve van ontwerptekeningen en/of as-built tekeningen
  • Het genereren van stuklijsten
  • Het assisteren bij engineering bij het maken van calculaties

Job requirements

MBO/HBO+ niveau; Werktuigbouwkunde
B-VCA
Ervaring/kennis met Piping & Plant 3D
ACAD & Inventor

Organisatie competenties:
Aanpassingsvermogen, Creativiteit, Discipline, Flexibel gedrag, Samenwerken
Functiegerelateerde competenties:
Aandacht voor detail, Resultaatgerichtheid, Nederlandse en Engelse taal voldoende in woord en geschrift

Wat mag jij van Xelvin verwachten?
Een job met toekomstperspectief;
uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een op cao gebaseerd salaris, een 24/7 ongevallenverzekering en een aantrekkelijke pensioenregeling;
Persoonlijke coaching: we dagen je uit om aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling;
Trainingsmogelijkheden om iedere dag jouw kennis uit te breiden.

Compensation

€2.250 - €3.500 gross income per month

Company profile

Onze opdrachtgever telt op deze locatie ruim 100 medewerkers. Zij één van de grootste leveranciers van technologie voor de voedselverwerking en een breed scala van andere industrieën. De globale groep is gespecialiseerd in de productie van machines, installaties, alsook procestechnologie en componenten.

Onze opdrachtgever voorziet in duurzame oplossingen voor geavanceerde productieprocessen op uiteenlopende consumentenmarkten, en biedt een allesomvattende serviceportfolio. Voor meer dan 70% van alle foodproducten die in de supermarkten kunnen liggen, levert zij productieprocessen. Wereldwijd wordt bijvoorbeeld zelfs 50% van de totale bierproductie met hun technologie gerealiseerd. In de vestiging is bovengemiddeld veel Dairy expertise en knowhow aanwezig, naast Liquid Food en Beverages. De zuivelkennis is bijvoorbeeld toegepast bij de ontwikkeling en bouw van twee grote nieuwe zuivelfabrieken in oost-Nederland.
Ook in het buitenland is de opdrachtgever regelmatig betrokken, zoals recentelijk nog bij de bouw van een grote ijsfabriek in Duitsland en bij een grote voedselverwerkende fabriek in België. Meestal zijn de medewerkers van werkzaam bij engineeringprojecten in Nederland en Noord- en West-Europa. Soms zijn er uitzonderingen, zo is het af en toe ook betrokken bij een project in Japan.

Ze zijn een informele organisatie waar vernieuwing en plezier in het werk voorop staan. Ze dragen zorg voor hun werknemers. Opleiding en training vinden zij vanzelfsprekend en elke dag proberen ze zichzelf verder te verbeteren.

Het salaris is afhankelijk van je ervaring en leeftijd, andere voorwaarden die minstens zo belangrijk zijn:
Een fulltime baan;
Reiskostenvergoeding;
25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
Een goede pensioenregeling;
Opleidingsbudget.

Heb je interesse, wil je meer informatie of wil je vrijblijvend langs komen bij ons? Mijn naam is Albert Nijland n je mag mij altijd bellen, appen of mailen via: +316-14554678 of a.nijland@xelvin.nl. Ik voorzie je graag van meer informatie en ik nodig je graag uit voor een kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin-kantoren.