Manufacturing engineer elektro

  • Eindhoven
  • Academy
  • €3.000 to €5.000
Apply

Job description

In de rol van Manufacturing Engineer kom je te werken in een team van manufacturing engineers met uiteenlopende specialismen. Je hebt brede technische kennis die met name de elektrotechnische aspecten van het product behartigd. Als Manufacturing Engineer beoordeel je engineering-changes op compleetheid, impact op het assemblageproces (Dfa) en maakbaarheid van de onderdelen (DFM). Daarnaast ondersteun je de productie bij het realiseren en kwalificeren van prototypes en pilots richting volume fabricage, waarbij je de technische verantwoordelijkheid draagt.Belangrijke kenmerken voor het vervullen van de rol van Manufacturing Engineer NPI zijn:
DfX input leveren aan en participeren in ontwikkelteams (intern en/of extern)
Zorg dragen voor het vrijgeven en vastleggen van de technische aspecten middels het Product Generatie Proces. Het organiseren en houden van review meetings met de klant en leveranciers om technische issues op te lossen en vrijgave te bereiken.
Technisch ondersteunen van werkvoorbereiding en montage tijdens proto en pilot productie.
Je bent het aanspreekpunt voor (technisch) klantcontact.

Job requirements

Je beschikt over een technische HBO/WO opleiding (bijv. elektrotechniek, elektronica, mechatronica, of een vergelijkbare richting)
Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur met industriële maak- en engineeringprojecten in de hightech machinebouw en met het definiëren van elektrotechnische tooling (hardware en software)
Je bent klantgericht en communicatief vaardig (Nederlandse en Engelse taal)
Je bent bekend met procesbeheersing in productie omgevingen: proces flow, P-FMEA, control plan, SPC, testvalidatie, etc.
Als persoon ben je nauwkeurig, flexibel en gedreven om uitdagingen aan te gaan
Je beschikt over brede algemene kennis op het gebied van digitale en analoge sensoren, actuatoren, PLC’s (Beckoff), kabels en (elektrische) veiligheid.

Compensation

€3.000 - €5.000 gross income per month

Company profile

Ontwikkelen en produceren we (high-tech) complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen zeggen dat het onmogelijk is. Wij bieden technische uitdagingen waarbij een bijdrage wordt geleverd aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten, het onderzoeken van het heelal en het begrijpen van details in cellen en moleculen.

Location

Eindhoven,

Find your new challenge in tech with Xelvin:

  • Xelvin is the international expert in High Tech jobs and staffing.
  • Balance flexibility, certainty and room for personal growth in a supportive and challenging work environment.
  • Our personal approach ensures great care for you and your career.
  • Not a good fit? No problem, together we will find you a place that better suits you.

Your application

Apply easily with Xelvin.
Meet with Xelvin, let's get to know eachother.
Xelvin introduces you to the client.
And make you an offer!

Find your new challenge in tech with Xelvin:

Do you know someone who matches this job offer?