Service Monteur Werktuigbouwkunde

Posted on 17 March 2020
  • Overijssel
  • High school
  • €2.250 to €3.250
Apply

Job description

Wisselende werklocaties, probleemoplossend bezig zijn en jezelf ontwikkelen ? Klinkt dat als de perfecte werkomgeving voor jou? In het profiel hieronder neem ik je graag mee in deze uitdaging.

Voor een contractor in het industrieel onderhoud zoekt Xelvin een Service Monteur Werktuigbouwkunde. Deze afdeling bestaat uit 25 collega’s die functies hebben als monteur, werkvoorbereider, projectleider of teamleider.

Hoe ziet jouw dag als Service Monteur Werktuigbouwkunde eruit?
Je begint de dag vanuit huis en rijdt rechtstreeks naar de klant. De planning is enkele weken vooraf al bekend waardoor je ruim van te voren weet waar je die dag en/of week werkt. Je brengt samen met de klant de nieuwbouw en/of storingen in kaart en stelt een plan op hoe dit preventief voorkomen kan worden. Het zijn niet alleen tijdelijke oplossingen, maar vooral wat kunnen we structureel verbeteren. De klant kan jou inschakelen voor diverse vraagstukken zoals nieuwbouw, modificatieprojecten of je bent zelf bezig met grote projecten. Zo kan het zijn dat je een nieuw onderdeel installeert binnen een grote brug, een sluis inspecteert of een gemaal optimaliseert.

Je nieuwe teamleider aan het woord:
‘Binnen ons team bieden wij de je kans om jezelf verder te ontwikkelen en/of te specialiseren op het gebied van werktuigbouwkunde in de breedste zin van het woord. Je bent een teamspeler maar kan ook prima solistisch werken. Je vervult dan de rol van ambassadeur voor onze afdeling, organisatie en tegenover de klant. Kennis delen en overdragen zijn belangrijke speerpunten binnen ons team.’

Job requirements

Wanneer ben je als Service Monteur Werktuigbouwkunde een aanvulling voor het team?
  • MTS opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica
  • Ervaring binnen de industrie
  • Bereidheid tot het lopen van consignatiedienst

Wij bieden een auto van de zaak die je zakelijk kan gebruiken hierdoor maak je geen kosten voor je woon-werk verkeer. Aan persoonlijke beschermingsmiddelen ontbreekt het je niet. Alle benodigdheden worden door ons verstrekt. Veiligheid boven alles!

Wat betreft de toekomst, wij betalen 2/3 van je pensioen premie en jij 1/3. Na je jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.

Compensation

€2.250 - €3.250 gross income per month

Location

Noord en Midden Nederland